Dopdagen

Så var den stora dagen kommen! Idag ska vi samla alla våra nära och kära för att döpa våran lilla prins. Det känns både pirrigt, roligt och förväntansfullt. Även om dopet i sig inte är så jätte viktigt för oss så känns det ändå så härligt att få samla alla som ligger oss varmt och hjärtat för att få välkommna våran lilla Melwin. 

Det mesta är fixat och klart. Dukningen, maten och dekorering av tårtorna fixade vi igårkväll. Nu har vi bara en bebis att mata, byta och klä på sen är vi redo att åka till kyrkan. Ha en jättebra dag, det ska vi ha!

Nytt skötbord

Eftersom att vi hade skötbordet över badkaret fick vi köpa ett nytt när vi gjorde om för att få plats med tvättmaskinen. Valet föll på en kombinerad hylla med skötbord från serien Hensvik på Ikea, passade ju bra eftersom att vi har spjälsängen i samma serie och även barngarderoben ska införskaffas så småning om. Så gullig serie och passar perfekt i Melwins lilla rum.

Förra veckan sprang jag förbi denna skötbädden som fick följa med hem också, kunde såklart inte låta bli när jag såg framför mig hur fint det skulle bli. Jag är så nöjd!