Sovmorgon

Jag och lilleman tog en härlig sovmorgon idag och har fortfarande inte gått upp ur sängen. Tobbe servar oss med kaffe och välling på sängen, ibland har man det för bra.

 

4 oktober

Datumet som vi så länge hade inpräntat i våra huvuden. Dagen då Melwin var beräknad att komma till oss. Kärleken för sitt barn är helt obeskrivlig. Det är precis som om han är pusselbiten som saknas för att allt ska vara komplett. Jag och Tobias är världens stoltaste föräldrar, till världens finaste lilla kille, som om bara 3 dagar fyller 1 år. 1 helt år. Det är galet, egentligen, hur fort detta året har gått.
 

Det känns som...

Det känns som jag har vaknat med grus i ögonen idag. La mig med ett tungt hjärta igårkväll... Så många tankar och känslor som går igenom mig just nu. 
 

Ny vecka

Så var det måndag igen... Helgen har gått så fort! Igår var Johanna här och kollade på x-factor med mig och Tobias, även om jag slocknade på soffan klockan nio. Blev en dusch och sen somnade jag. Skönt att vakna upp utvilad till en ny arbetsvecka.

Om en stund blir jag upphämtad av en arbetskamrat, idag bär det av till Göteborg på utbildningsdag.


Jag fick såna nostalgikänslor när jag gick ut på balkongen i morse och såg solen gå upp över gatan. Det påminde mig om när jag var gravid och alltid vaknade så tidigt, jag brukade hålla Tobbe sällskap innan han åkte till jobbet och sen sätta mig på balkongen med en kopp te. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden...